Gasloze appartementen in Vleuterweide

Vandaag is de officiële verkoop gestart van de 10 exclusieve gasloze waterappartementen van het project ‘De President’, gelegen in het centrum van Vleuterweide. ‘De President’ is het eerste gasloze project in Vleuterweide en met een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,26 niet alleen energiezuinig, maar ook duurzaam te noemen. Aan het einde van dit jaar start Ballast Nedam West met de bouw van het project De President.

De appartementen liggen direct aan het water, aan de centrale vijver van Vleuterweide Centrum. Een ideale ligging. De ontwikkeling van dit kleinschalige, maar bijzondere appartementengebouw is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ballast Nedam en Christoph Kohl Architekten.

‘De President’ vormt de laatste ontbrekende schakel tussen het succesvolle winkelcentrum en de omliggende woonwijken, waar in totaal circa 900 woningen zijn ontwikkeld door Ballast Nedam Development, waar Ballast Nedam West nu werkt aan de realisatie van 76 woningen en appartementen in de deelprojecten Binnenhof, Stadhouders en Westpoint.

Met de keuze voor de herkenbare architectuurstijl, de toepassing van hoogwaardige appartementen en een zorgvuldige detaillering, is het gelukt het gebouw te integreren in de bestaande omgeving. 

De appartementen zijn beschikbaar in twee typen en hebben een woonoppervlakte van circa 173 of circa 183 m2. De prijzen zijn vanaf € 620.000 vrij-op-naam, inclusief twee eigen parkeerplaatsen.