Start sloopwerkzaamheden Bezuidenhout

In de mooie Haagse wijk Bezuidenhout, op de plaats waar nu nog het voormalige kantoorgebouw van TNO staat van ca. 13.000 m², worden vier woongebouwen van hoge kwaliteit ontwikkelt. In totaal zijn het 128 huurappartementen met deels een ondergrondse parkeergarage.

Deze week zijn de sloopwerkzaamheden gestart. Altijd weer erg indrukwekkend om te zien hoe dit wordt uitgevoerd. Na de sloop wordt gestart met de herontwikkeling van het gebied. Naar verwachting wordt de nieuwbouw eind 2020 opgeleverd.

Nieuwe woontorens

Het woonproject bestaat uit vier appartementsgebouwen met in totaal 128 appartementen en 132 parkeerplaatsen. De appartementen liggen in Den Haag in het woongebied Bezuidenhout-Midden. De appartementsgebouwen hebben zeven verdiepingen en verschillende type appartementen. Ieder appartement beschikt over een buitenruimte en berging. Het gemiddelde woonoppervlak is circa 94 m².

Na een intensief traject met betrokken buurtbewoners, wordt op de plek waar TNO in het verleden kantoor hield, een mooi project gerealiseerd dat goed in de omgeving is ingepast. Bezuidenhout kent relatief veel gedateerd woningaanbod en kan zich nu verheugen op de komst van deze nieuwe wooncomplexen

 

Start sloopwerkzaamheden van kantoorpand van 13.000m2.

Start sloopwerkzaamheden van kantoorpand van 13.000m2.