De President

In het centrum van Vleuterweide starten we eind 2018 met de bouw van 10 exclusieve gasloze waterappartementen genaamd ‘De President’. ‘De President’ is het eerste gasloze project in Vleuterweide en met een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,26 niet alleen energiezuinig, maar ook duurzaam te noemen. 

De appartementen liggen direct aan het water, aan de centrale vijver van Vleuterweide Centrum. Een ideale ligging. De ontwikkeling van dit kleinschalige, maar bijzondere appartementengebouw is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ballast Nedam en Christoph Kohl Architekten

‘De President’ vormt de laatste ontbrekende schakel tussen het succesvolle winkelcentrum en de omliggende woonwijken, waar in totaal circa 900 woningen zijn ontwikkeld door Ballast Nedam Development, waar Ballast Nedam West nu werkt aan de realisatie van 76 woningen en appartementen in de deelprojecten Binnenhof, Stadhouders en Westpoint. 

Met de keuze voor de herkenbare architectuurstijl, de toepassing van hoogwaardige appartementen en een zorgvuldige detaillering, is het gelukt het gebouw te integreren in de bestaande omgeving. 

Het gebouw is een landmark in de omgeving en is van alle kanten te zien. Op de begane grond heeft ieder appartement een berging en een parkeerplek in de 'private parking'. De vijf woonlagen hebben elk twee grote, luxe appartementen met uitzicht over de centrale vijver. Naast de basisindeling kan ook worden gekozen voor één van de twee optionele indelingen (gastenverblijf o nog grotere woonkamer). De afwerking van de appartementen is luxueus en grotendeels naar keuze. De aan het oog onttrokken PV-panelen op het dak zorgen ervoor dat de bewoners in De President duurzaam wonen.

Locatie

Vleuterweide

Projectgegevens

Project Fase: Realisatie

Bouwtijd: 2018 - 2019

Opdrachtgever: Ballast Nedam Development

Architect: Christoph Kohl Architekten