Expertises

Van geïndustrialiseerde woningbouw tot iconische mixed use gebouwen

De juiste expertise en capaciteit voor iedere uitdaging

Wij zijn een maakbedrijf en nemen alle facetten van de bouw voor onze rekeningen, van ontwerp tot uitvoering. Met onze vaste kern van deskundige partners werken wij al jaren samen. 

Onze ervaring en kracht ligt bij woning- en utiliteitsbouw, projectontwikkeling en groot onderhoud. De projecten vliegen wij altijd aan met dezelfde gedrevenheid en passie.

Focus op woningbouw

Door onderscheidend te zijn in de aanpak van onze projecten werken we actief aan de uitdagingen waar de woning- en utiliteitsbouw de komende jaren voor staat. Dat doen we al bijna 50 jaar vanuit ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Onze focus als ontwikkelende bouwer ligt vooral op woningbouw in de koop- en vrije-huursector, zowel nieuwbouw als groot onderhoud en woningverbetering. Ook realiseren we utiliteitsbouwprojecten.

Creatieve oplossingen die het verschil maken

In elk project onderscheiden we ons met verrassende, creatieve oplossingen die voor u en de eindgebruikers het verschil maken. We denken graag in een vroeg stadium mee om zo projecten haal- en realiseerbaar te maken. Denk aan duurzaamheid, een snelle bouwtijd, een bijzonder gebouwconcept, onderscheidende architectuur of het optimaliseren van de grondwaarde. In die oplossingen bundelen we conceptueel denken en technisch vernuft tot oplossingen met veel toegevoegde waarde.

Wij spreken uw taal en kennen uw uitdagingen

Uit ervaring weten we ook dat we die meerwaarde alleen kunnen bieden in nauwe samenwerking met u en de eindgebruikers. Wij spreken de taal en begrijpen de uitdagingen waar u voor staat. Die inlevende kwaliteiten vindt u terug op elk niveau in de organisatie.

Ontwikkeling

Als wij de kans zien om een passend project binnen afzienbare tijd te kunnen realiseren op basis van een unieke mogelijkheid of klantvraag, zijn we ook bereid om als ontwikkelpartner (mede) risicodrager te zijn bij de ontwikkeling. Dit helpt onze klanten, het project en zetten we ons geloof in het project op de ultieme manier kracht bij.

Bij de ontwikkeling van locaties verbinden wij ons ook vaak met andere partijen. Kennis delen brengt ons verder. Dat kan zijn met een gemeente, een plaatselijk bekende ontwikkelaar of juist een belegger.

Bij alles wat wij doen staat kwaliteit voorop, kwaliteit die voortkomt uit onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en realiseren van woningen en gebouwen.

Terug naar