King's Park

Zoetermeer

King's Park

Aan de oostkant van Zoetermeer ligt King's Park; een gezamenlijke ontwikkeling van Kieboom & Van Wezel en Ballast Nedam West bestaande uit 125 vrije sector huurwoningen en 93 koopappartementen. Dicht bij de stad en toch in het groen. Met volop ruimte, vriendelijke huizen en uitnodigende wandelpaden.

Voor dit project hebben de architecten zich laten inspireren door de Engelse Georgian bouwstijl uit de 18e eeuw. Met apartments, mansions en family houses zoals je deze ook langs de stadsparken in Londen ziet.

North en South Apartments zijn de 2 beeldbepalende gebouwen aan de rand van het project. De 84 appartementen van The Mansions en de 41 grondgebonden eengezinswoningen van The Gardens zijn vrije sector huurwoningen.

Hoogste punt

Eind september 2022 bereikten wij na afronding van het tunnelen, het hoogste punt. Deze mijlpaal werd gevoerd op vrijdagmiddag met een snackkar voor alle hardwerkende vaklieden.

North Apartments

North Apartments vind je aan de rand van King's Park en bestaat uit 43 duurzame (koop) appartementen waarvan 4 penthouses op de 5e verdieping.

South Apartments

South Apartments vind je eveneens aan de rand van King's Park en telt 50 duurzame appartementen waarvan 3 penthouses op de 8e verdieping. De 3 appartementen op de begane grond beschikken over een zonnige tuin ca. 32 - 50 m2 (ligging NW)

Meer informatie?

Zie de officiële website van King's Park

www.kingspark.nl